fbpx

om bezoni

Sygeplejerske og erfaren, certificeret coach og stresscoach

Virksomheden, Bezoni, så dagens lys helt tilbage i 2008, dog med et andet navn (Sund Livsstil Nu) og i en lidt anden form. Helt fra start har der været et klart fokus på at hjælpe kunderne med at forebygge sygdom og håndtere allerede opstået sygdom bedst muligt.

Berit Zoëga er stifter og ejer af virksomheden og er oprindeligt uddannet som sygeplejerske og har løbende videreuddannet sig for at kunne give sine kunder en yderst professionel og kompetent hjælp af høj kvalitet.

Fagligt har Berit bl.a. udvidet sine kompetencer med efteruddannelse som certificeret coach, stresscoach og teamcoach. Derudover har hun en fuld erhvervspædagogisk diplomuddannelse. Med denne baggrund har Berit gennem årene båret forskellige kasketter i sit arbejde, bl.a. som sygeplejerske, projektleder, souschef, konceptudvikler, forebyggelseskonsulent, koordinerende banebryder, stresscoach, coach og underviser. Nogle af de vigtigste fokusområder i Berits ansættelser gennem årene, har været rehabilitering, sundheds- og trivselsforløb, forebyggelse og håndtering af fysisk og mental sygdom samt forandrings- og læringsprocesser.

Berits særlige fokus er at facilitere processer, der kan være med til at styrke handlekompetencerne hos den enkelte, så de selv lærer at håndtere udfordringer i deres eget liv. En øget tro på egne evner og nye redskaber kan styrke den enkelte i at klare eksempelvis en presset hverdag, stress, kronisk sygdom o.l. Berit er Verdensmester i at spotte styrker hos den enkelte og hjælpe sine kunder med at få dem til at blomstre og udvikle sig, så også selvværdet får et boost i den rigtige retning.

Uddannelse og kompetencer

Bezoni mærkesager

FOR VIRKSOMHEDER OG PRIVATE

stresscoaching

Stresscoaching

Få hjælp til at komme godt igennem et stress-forløb

Om du har begyndende stress eller er meget påvirket, kan et stresscoaching forløb hjælpe dig godt ud på den anden side.

FOR PRIVATE

Nada-café

Nada

Få ro i krop og sind med Nada-øreakupunktur

Få Nada-øreakupunktur i Bezonis ugentlige Nada-café. Nada kan nedbringe symptomer på stress, angst, fysisk og psykisk uro og afhjælpe søvnproblemer.

FOR VIRKSOMHEDER

Trivselsforløb

Sejr_Flag_Pos

Få overskud og arbejdsglæde med trivselsforløb

Få et skræddersyet trivselsforløb og giv jeres medarbejdere arbejdslysten tilbage.