fbpx

specialiseret og certificeret coaching for private

Skab positive forandringer med coaching og lev det liv, du ønsker

Bjerge_Pos

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger.

Coaching er for dig, der gerne vil udvikle dig og skabe positive forandringer i dit liv og som har brug for hjælp til at komme videre. Uanset om det er i dit privatliv eller på jobbet, er coaching en effektiv metode til at skabe varige forandringer i dit liv.

Hos Bezoni vil du møde vores erfarne coach, Berit Zoëga, der med en fokuseret spørgeteknik, hjælper dig med at åbne op og blive udfordret tankemæssigt i en helt anden grad, end du er vant til fra venner og familie. Med et fremadrettet fokus vil du blive udfordret på en række områder, herunder f.eks. på dine vanetanker og begrænsende overbevisninger, der måske står i vejen for, at du når dine mål.

Når du i coachingprocessen får sat fokus på, hvilke forandringer, du ønsker, der skal ske i dit liv, så begynder du simpelthen at tænke og handle anderledes – mere fokuseret end normalt. Med et coachingforløb får du hjælp finde vej til det liv, du gerne vil leve, både fysisk og psykisk. 

Cocahing kan f.eks. have fokus på nogle af disse temaer:

specifik indsats mod stress

Stresscoaching er en disciplin for sig selv

Navnet kan snyde, men stresscoaching er ikke blot coaching med fokus på stress. Det er en disciplin og uddannelse helt for sig selv. Derfor kræver det også de rette kompetencer, at varetage et kvalificeret forløb.

Indehaver af Bezoni, Berit Zoëga, er certificeret stresscoach og har gennem mange år hjulpet både  virksomheder og private kunder med forebygge og behandle stress. Hvis du oplever symptomer eller allerede er stressramt, er et stresscoaching forløb, det rette valg for dig. 

Andre tilbud til dig

stresscoaching

Stresscoaching

Få hjælp til at komme godt igennem et stress-forløb

Om du har begyndende stress eller er meget påvirket, kan et stress-coaching forløb hjælpe dig godt ud på den anden side.

Nada-café

Nada

Få kroppen i balance og nedbring stress symptomer

Få Nada-øreakupunktur i Bezonis ugentlige Nada-café. Nada kan nedbringe symptomer på stress, angst, fysisk og psykisk uro og afhjælpe søvnproblemer.