fbpx

forebyggelse & håndtering

Foredrag til din virksomhed

Det er altid lettere at forebygge sygefravær, end det er at handle, når først skaden er sket.

At medarbejdere bliver sygemeldte kan naturligvis ikke undgås, da ikke alle sygdomme kan forebygges. Desværre er der mange, der bliver sygemeldte med fysiske eller psykiske sygdomme, der kunne være forebygget med den rette indsats. Når en medarbejder sygemeldes over en længere periode, har det ofte store konsekvenser for den enkelte medarbejders livssituation, både arbejdsmæssigt og privat. Også for virksomheden kan det have store konsekvenser, både økonomisk og for de øvrige medarbejderes trivsel. 

Forebyggelse betaler sig. Både på den korte og på den lange bane.

Der er desværre en stigende tendens til, at medarbejdere udvikler angst, stress eller depression, og for mange ender det ud i en langvarig sygemelding med store økonomiske konsekvenser for virksomheden. Derfor tilbyder vi et særligt foredrag, der har fokus på at forebygge alvorlig stress og at give mere mentalt overskud i hverdagen. Symptomerne på stress er mange, og enkeltvis er de ikke nødvendigvis faretruende. Det er derfor essentielt for forebyggelse, at lære at spotte et mønster og kunne udpege, når symptomerne begynder at hobe sig op – for når først skaden er sket, medfører stress både store personlige konsekvenser og lange sygemeldinger. 

Vores foredrag favner bredt, og vi tilpasser alle foredrag ud fra den enkelte virksomheds ønsker og behov, så vi sikrer os, at indholdet giver mening for medarbejderne, hvad enten det drejer sig om den mentale trivsel eller mere generelt. 

Redningsvest

Skridt nummer 1:
Stands ulykken - før den sker

Lær at spotte begyndende stresssymptomer hos dig selv og dine medarbejdere - og hvad du skal gøre, hvis i allerede har medarbejdere, der har tegn på stress.

Pile

Boost jeres energi-niveau:
Få mentalt og fysisk overskud i hverdagen

Glade medarbejdere med stort overskud giver godt arbejdsmiljø, effektiv arbejdsindsats og lavere sygefravær. Giv dine medarbejdere ny inspiration til, hvordan de med små skridt kan få mere energi i hverdagen, både privat og på jobbet.